Obstacle Funrun schenkt schaapskudde 1.400 euro

8 november 2018 Havelte

De Holtinger Schaapskudde heeft een mooie gift ontvangen van de Obstacle Funrun. Op zaterdag 22 september werd de 1e Holtingerveld Obstacle Funrun gehouden in Havelte.

In de ochtend deden bijna negentig kinderen met een begeleider mee aan de 2,5 km Kidsrun. ‘s Middags was het tijd voor de 7 km Obstacle Funrun voor de groep 12 jaar en ouder. Ook hier een grote groep van bijna 200 enthousiaste deelnemers die vanuit schaapskooi van start gingen.


De organisatie, Yvonne Landman van Landman lifestyle coach en Roel Veld, kon terugzien op een zeer geslaagde dag. Uiteindelijk is het doel om geld bijeen te brengen prima gelukt, het definitieve bedrag ten bate van de Holtinger Schaapskudde is € 1.400.


Op zaterdag 3 november werd het bedrag aangeboden aan het bestuur van de Holtinger Schaapskudde door het overhandigen van het Obstacle Funrun t-shirt. Duco Heun, voorzitter van de Stichting Holtinger Schaapskudde was zeer content met deze mooie gift.

Deze activiteit is zeker voor herhaling vatbaar, hopelijk kunnen we na de Corona-perikelen eindelijk de 2e versie organiseren.