Yvonne Landman

*Sinds 2018 ben ik bezig met de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek. Een opleiding waarbij ik verdieping krijg in oa mensen met diabetes type II, astma COPD, hoge bloeddruk, stoppen met roken en leeftsijlbegeleding. Een mooie aanvulling op het werk wat ik nu doe. Dit betekend voor nu dat de bootcamptrainingen op de maandag en woensdag per 1 januari 2019 (voorlopig) komen te vervallen.


Mijn naam is Yvonne Veld-Landman, getrouwd en ik heb 2 kinderen. Vanuit mijn werk als doktersassistente bij Defensie, ben ik in 2006 een spreekuur gestart als gewichtsconsulente. Begin 2016 heb ik besloten naast mijn werk ook als zzp'er te beginnen en mijn ruime ervaring buiten defensie toe te passen. Vanuit mijn ervaring weet ik dat door op een gezonde manier af te vallen en daarnaast te bewegen, kan leiden tot gunstige resultaten (afnemen gewicht,daling bloeddruk, daling cholesterol en soms vermindering van medicatie). Het gaat alleen niet van zelf. Er komt veel meer bij kijken dan alleen voeding en beweging!


Goede voeding was bij ons van jongs af aan al zeer belangrijk. Ik kom uit een sportief gezin en heb als kind diverse sporten gedaan (bootcamp, karate, fitness, hardlopen en survival). De combinatie van voeding en bewegen is wat mij betreft belangrijk om je goed te voelen en gezond te blijven. Juist daarom wil ik graag deze combinatie overbrengen op jong en oud.

We raken het spoor soms bijster door alle vaak misleidende reclames. Ik krijg veel vragen over de zogenaamde "super foods" of diëten waarin je bijvoorbeeld geen brood of zuivel meer mag gebruiken. Ik wil je helpen de juiste weg te vinden die bij jou past, advies op maat dus. We kijken naar voeding, beweging, slaap, stressfactoren (stressmanagement) en je persoonlijke situatie. Soms kunnen er bepaalde ziektebeelden meespelen en kan het zijn dat ik doorverwijs naar een dietiste.

Als geregistreerd gewichtsconsulente bij de BGNhttp://gewichtsconsulenten.nl (keurmerk voor professionaliteit en kwaliteit) geef ik op een verantwoorde manier voedingsadviezen en GEEN diëten.

Kijk gerust even op mijn webstite!!


    Gevolgde opleidingen:

  • 2018- POH ( praktijkondersteuner somatiek)

  • Doktersassistente

  • Gewichtsconsulent - sportvoeding - kind & voeding - obesitas & gedragsverandering

  • NLP (neurolinguistisch programmeren)

  • Bootcamptrainer

  • Basis hardlooptrainer

  • Kettelbel instructeur

  • EHBO & reanimatie


Kijk rustig even rond op deze website en mochten er vragen zijn neem dan contact op!