­­Oriënterend gesprek

Dit gesprek dient ter kennismaking en om de verwachtingen over en weer te bespreken. Hiervoor wordt vrijblijvend een gesprek van 45 minuten gehouden. Daarna is de cliënt vrij om te besluiten om verder gaan in het traject.


Intake gesprek

Om na het oriënterende gesprek een concrete invulling te geven hoe en waaraan gewerkt zal worden, zal een intake van 60 minuten plaatsvinden. Hierin worden doelen vastgelegd maar ook metingen gedaan zoals: lengte, gewicht, vetpercentage visceraal vet, spiermassa en bmi en buikomvang.


Regulier consult

In een regulier consult (30 minuten) wordt het programma zoals besproken tijdens het intake gesprek uitgevoerd. Dit kan o.a. bespreken slaappatroon,voedingspatroon, bewegingsadvies omvatten. Metingen gewicht, vetpercentage, ruststofwisseling, spiermassa, buikomvang.


Weegafspraak

In een los weegconsult (15 minuten) wordt een weging uitgevoerd, conform het programma besproken tijdens het intake gesprek.


Combinatiepakket “Bewust leven”

Hierbij staat m.n. bewustwording van jezelf centraal. Afhankelijk van je wensen besproken in het oriënterende gesprek, omvat dit een combinatie van beweging, mind-set en voedingsadvies. Dit pakket omvat een intake gesprek, 5x regulier consult en 3x weegafspraak.
Check hier of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit je zorgverzekeraar:

https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html­­­