­­Oriënterend gesprek

Dit gesprek dient ter kennismaking en om de verwachtingen over en weer te bespreken. Hiervoor wordt vrijblijvend een gesprek van 45 minuten gehouden. Daarna is de cliënt vrij om te besluiten om verder gaan in het traject.


Intake gesprek

Om na het oriënterende gesprek een concrete invulling te geven hoe en waaraan gewerkt zal worden, zal een intake van 60 minuten plaatsvinden. Hierin worden doelen vastgelegd.


Regulier consult

In een regulier consult (30 minuten) wordt het programma zoals besproken tijdens het intake gesprek uitgevoerd. Dit kan o.a. bespreken voedingspatroon, bewegingsadvies omvatten. Ook ga ik meten en wegen ( vetpercentage, ruststofwisseling, spiermassa, buikomvang)


Weegafspraak

In een weegconsult (15 minuten) wordt een weging uitgevoerd, conform het programma besproken tijdens het intake gesprek.


Combinatiepakket “Bewust leven”

Hierbij staat m.n. bewustwording van jezelf centraal. Afhankelijk van je wensen besproken in het oriënterende gesprek, omvat dit een combinatie van beweging, mind-set en voedingsadvies. Dit pakket omvat een intake gesprek, 5x regulier consult en 3x weegafspraak.


Combinatiepakket “Kids”

Hierbij staat uw kind centraal en wordt advies en begeleiding geboden om ervoor te zorgen dat het beoogde doel dichterbij komt. Dit is veelal een combinatie van bewegings- en voedingsadvies. Ook komt de rol van de ouder hierbij aan bod. Dit pakket omvat een intake gesprek, 4x regulier consult en 2x weegafspraak.


Check hier of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit je zorgverzekeraar:

https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html­­­Bootcamp Hunnebedden Havelte